Carla Mickelborg

Lørdag den 29. oktober 2022
Kl. 11.00 - 11.50

Carla Mickelborg
Foredrag om arbejdsglæde, personlig udvikling og digital markedsføring gennem video og billeder på SoMe.

Carla Mickelborg vil i sine foredrag åbne op for, hvordan og hvorfor hun gik fra skuespillerinde til at dyrke sin kreativitet som selvstændig i virksomheden MonDay Bliss. Men vejen til succes var snørklet. Hør hvordan Carla har kæmpet med dårligt selvværd, stress og angst, og få hendes redskaber til at overkomme netop de kriser.

Carla Mickelborg er i dag bedst kendt som influencer og for sin medvirken i Far til Fire, som hun spillede Søs i. På sin Instagram profil har hun over 100 tusinde følgere, hvor hun inspirerer til at gøre det, de elsker, og at åbne øjnene for muligheder i stedet for at fokusere på begrænsninger. Det samme ønsker Carla at opnå med sit foredrag og sine bøger #JegElskerMigSelv (2019) og Hvad er det, du ved? (2020)  hvor hun fortæller ærligt om sine egne kampe til lykke og succes.

Et foredrag med Carla Mickelborg giver dig:
Redskaber til at nå dine mål – imens du rent faktisk nyder processen.
Et indblik i, hvordan meta kognitiv teori og visualisering kan hjælpe dig med at realisere dine drømme både i hverdagen og organisationen.
Med hendes teoristiske baggrund som TV tilrettelægger, fortæller hun om hendes råd til at slå igennem online.
En foredragsholder fyldt med optimisme og nærvær.

Lørdag den 29. oktober 2022, kl. 12.00
Maibritt Guldberg, Dermalogica
Kan restitutions tid nedsættes efter microneedling og andre avancerede behandlinger?

Dine kunder forventer mirakler, når de køber målrettede behandlinger, så imødekommer du dette ved at anvende aktive professionelle produkter, teknikker og apparatur? Lige nu oplever vi en kæmpe succes hos kunderne, når behandlinger indeholder bl.a. Microneedling, LED lys og kraftige peelinger. Svaret er simpelt – det gør en synlig forskel.

Med den slags behandlinger ses det synligt på huden i dagene efter i form at rødme og irritation, hvilket kan bevirke at nogen kunder vælger disse behandlinger fra. F.eks. er målet med microneedling at skabe en kontrolleret skade og derved tvinge kroppen til at producere mere collagen i det område, som er blevet behandlet. Men den bekymring kan nu fjernes ved at anvende et banebrydende professionelt produkt, kaldet Pro Restore.

PRO Restore er et koncentrat, der er udviklet til de avancerede behandlinger der er forbundet med efterfølgende heling i huden (f.eks. microneedling, RF microneedling, fibroblast behandling, laser eller kemisk peeling). Koncentratet styrker hudens barriere, genopretter dens tilstand og hjælper med at opstramme og lysne huden. Med Pro Restore vil dine kunder opleve at opnå

  • Kortere restitutionstid
  • Øget regenerering af huden
  • Bedre resultater

Vel mødt til at høre og opleve mere med Pro Restore, microneedling, LED lys mm.

Præsenteres af: Maibritt Guldberg, Chefinstruktør hos Dermalogica Maibritt står for kurser i Aarhus. Med over 30 års erfaring indenfor branchen, hvoraf de seneste 20+ år har været som instruktør i Dermalogica hos FÆRCH A/S. Maibritt har uden tvivl udviklet sig til at være den største Dermalogica-ressource i Danmark og blandt de absolut dygtigste instruktører i hele verden.

Katrina Hutton Carlsen

Lørdag den 29. oktober 2022
Kl. 12.45 - 13.30

Katrina Carlsen
Det er dejligt at nyde solens varme på sin krop og blive solbrun, men pas nu på.

Der er altid en bagside af medaljen. 
Bliver man forbrændt i solen, kan man udvikle hudkræft og modermærkekræft. 
Der er desværre opstået en trend, hvor unge mennesker deler videoer på tiktok om ‘hvem der kan ligge flest timer i solen i højest UV-index’ og ‘hvem der bliver mest brun’. Det kan få store konsekvenser for de medvirkende både helbredsmæssigt og kosmetisk. 
Der opstår ca. 17.000 nye tilfælde af hudkræft årligt og ca. 2500 nye tilfælde af modermærkekræft. Skaderne kan være lettere eller sværere at behandle alt efter typen og hvor på kroppen det sidder.

Kom og hør et spændende og yderst relevant foredrag om vigtigheden af solfaktor, solens virkning på huden, information om hudkræft og modermærkekræft samt behandlingsmuligheder når skaden er sket.

Huden er kroppens største organ og desuden sygdomsmarkør, så dens tegn er enormt vigtige at kende. Du vil blive ‘klædt på’ til at genkende nogle af de tegn som kan indikere kræft i huden. Jo tidligere man bliver behandlet for kræft i huden, jo bedre. Dette gælder sygdomsmæssigt, men så sandelig også kosmetisk. Og hvem vil ikke gerne have et pænt kosmetisk resultat?

Katrina Carlsen, læge på plastikkirurgisk afd. Rigshospitalet, fjerner kirurgisk forstadier til hudkræft, hudkræft og modermærkekræft. Hun er PhD med afhandlingen “Tatoveringskomplikationer” og har således viden om huden, skader i huden og behandlingsmuligheder.

Alt med måde: Også solens stråler. 

Lørdag den 29. oktober 2022, kl. 13.45

Holistisk behandler Chloe N. Bjoerk  
Skab sundhed indefra og ud
Chloe N. Bjoerk er holistisk behandler med et speciale inden for hormonsystemet. I dette foredrag tager hun dig med på en inspirerende rejse, hvor du får indblik i, hvordan hormonsystemet påvirker hudens forandringer igennem livet.
Chloe ser kroppen som en helhed, der skal passes og plejes – og kun når kroppen samlet set er i balance, kan vi overvinde og forebygge sygdomme.
Lyt med og få et indblik i, hvor vigtigt det er, at vi skaber sundhed indefra for at kunne høste på ydersiden.  

Lørdag den 29. oktober 2022, kl. 14.45
Joanna Siruga, Jolash

Øg din omsætning med must have aftercare produkter til bryn og vipper. Lær at kende den nyeste generation af veganske produkter produceret i EU og undersøgt af øjenlæger. JoLash har designet produkter som gør dine kunder endnu mere tilfredse med dine behandlinger, og som giver dig mulighed for en hurtig og højere omsætning.

Lørdag den 29.oktober 2022, kl. 15.30

Morten Faigh, salgsrepræsentant for Exuviance Professional
Total Correct Vitamin C Tone Correcting Serum er en serum, som effektiv udjævner hudtonen og yder optimal beskyttelse mod påvirkninger udefra. Sammensætningen er beriget med i alt fire forskellige antioxidanter, som tilsammen tilfører huden en kraftfuld beskyttelse mod frie radikaler. Denne serums unikke kombination af C-vitamin og PHA har yderligere gunstige egenskaber, bl.a. øget cellefornyelse samt barrierestyrkende og eksfolierende effekter på huden. Eksfolieringen bidrager til, at C-vitaminet kan optages optimalt. Den meget lette sammensætning optages hurtigt af huden og efterlader en behageligt genfugtet følelse på huden samt en smuk finish. Sammensætningen er ikke-irritativ og egnet til alle hudtyper og tilstande.

Søndag den 30. oktober 2022
Kl. 11.00 - 11.50

Kasper Alsing
Foredrag om aldersbetingede hudforandringer, det er derfor afgørende at kende til for at kunne give optimal rådgivning for hudpleje og behandling.

Kasper Alsing er til dagligt læge i dermatologi på Bispebjerg Hospital og PhD-studerende med særligt fokus på tatoveringerskomplikationer og permanent make-up. Af samme årsag er Kasper undervisningsansvarlig i hudens anatomi og fysiologi på den lovpligtige uddannelse for kosmetiske tatovører arrangeret i samarbejde med DKF.

Kasper har en særlig passion og faglig interesse for hudens opbygning, strukturer og dets utallige fascinerende funktioner, som er afgørende for vores generelle sundhed. Huden siges at være en sladrehank for vores interne sundhed.
Men med alderen vil huden både ændre udseende, struktur og styrke da flere vigtige funktioner svækkes.
Aldersbetingede hudforandringer er derfor afgørende at kende til for at kunne give optimal rådgivning for hudpleje og behandling. Af samme årsag er det relevant at få en forståelse for hvilke ingredienser, som vil kunne være med til at bremse, forebygge eller afhjælpe aldersbetingende hudforandringer.

På grund af stor positiv feedback fra medlemmer af DKF, som har været igennem Kaspers undervisning, da tilbyder vi at give jer mulighed at høre med når han fortæller. Typisk med store armbevægelser, humor, tegninger og et smil på læben vil han give jer en bedre forståelse om hudens funktioner, aldersbetingende forandringer og ingredienser til at afhjælpe disse.

Søndag den 30. oktober 2022
Kl. 12.00 - 12.50

Linda Myrberg
Trenden om Biohacking 
Hvad virker og hvilken videnskabelig dokumentation findes for cryo-terapi, rødt lys, cupping og superfood? Linda Myrberg holistisk ekspert og tidligere vært på TV-programmet ”Jagten på Ungdom” på DR1 tager os igennem de mest trendy metoder i kunsten at bevare skønhed, ungdommelighed og et langt liv. Hun kommer desuden til at demonstrere det helt nye indenfor skønhed nemlig  - ”Organic Botox”, hvor du med facecupping kan få et lynhurtigt facelift, der tryller rynkerne væk.

Søndag den 30. oktober 2022, kl. 13.00

Mikkel Schoedt, SkinMed Solutions
Holistisk forståelse af huden er nøglen til at genskabe balance

Hos SkinMed Solutions er vi hudnørder og fokuserer rigtig meget på sammenhængen og balancen i huden – hvordan påvirker de forskellige produkter og teknologier i virkeligheden huden? Hvordan fungerer produkterne på huden, og hvorfor fungerer nogle teknologier bedre end andre på huden?

Ofte, når vi kigger på kosmetiske produkter eller behandlinger bliver de oversimplificeret eller fokuserer på at have én specifik funktion på huden – men vores hud er mere kompleks.

Det er derfor vigtigt at tage stilling til hvordan de forskellige lag i huden interagerer med hinanden og hvordan vi kan påvirke disse mere holistisk – både set udefra med relevante kosmetiske løsninger, men også at forstå hvordan og i hvilke lag af huden en kosmetisk behandling har sin effekt.

Vi fokuserer på hvordan vi alle for det meste ud af vores produkter og behandlinger ved kombinationer – så naturlige som muligt, så ikke-ødelæggende som muligt, men med fokus på hvordan vi stimulerer huden til ny balance, sundhed og styrke.

Søndag den 30. oktober 2022, kl. 13.40

Marie Charlotte Calope - C&C LashPro
MAGNET VIPPER PÅFØRES MED EN APPLICATOR, SKABER PLUS SALG I DIN BUTIK.  

C&C LashPro sætter nye standarter til vippe markedet, hvilket vil opløfte de forventninger og krav vi har til vores hverdag. Tidsmæssigt, skånsomhed, lethed og perfektion i den mest tilpassende og naturlige udgave af sig selv.

Mit mål er at skabe den hverdag der opfylder ens behov til vippe markedet. Jeg har haft intensiv-erfaringen siden 2015 i vippe branchen og fået skabt en analytisk viden, baseret på esthetics styles inde for Eyelash industrien. Plus jeg skaber ekstra fokus i at være innovativ i mine produktudvalg som er velegnet til vippe forbrugerne der er på farten og vil spare i disse tider ! 
Dette kan påsættes på alm. natur vippe-hår og permanent eyelash extensions, nu undgår vi lim-skader på natur vipperne og skaber en lettere hverdag med to-go-lashes.

Kom tilbage til denne side, der kommer yderligere præsentationer - omkring flere foredrag på scenen.